Om u een kijkje te laten nemen in mijn creatieve wereldje, laat ik u hier mijn projecten zien. Ik zal niet alleen eindresultaten tonen, maar ik laat ook het proces zien van zo een project. Zo kunt u het traject van een project volgen. Na het afronden van een project plaats ik hier het eindresultaat.

 

Restauratie Hofkerk Oostelbeers

Restauratie Hofkerk Oostelbeers

Een geweldig mooi renovatie project mogen realiseren van de Heilige Antonius van Paduatoren te Oostelbeers. Samen met 5 oud klasgenoten gingen we de uitdaging aan in 2014. Klik op de foto of op lees meer voor een klein verhaaltje.

Trap renovatie

Trap renovatie

Een goedkope manier om een nieuw leven in je trap te blazen! Klik op de foto of op lees meer voor een klein verhaaltje.

Baksteen imitatie

Baksteen imitatie

Bij de Pannenkoekenbakker in Eersel een paar wanden opnieuw mogen voorzien van een frisse baksteen imitatie op oude bestaande bakstenen. Klik op de foto of op lees meer voor een klein verhaaltje.

Verguldwerk pilaar Gouden Leeuw, 's-Hertogenbosch

Verguldwerk pilaar Gouden Leeuw, 's-Hertogenbosch

Een van de eerste en mooiste projecten die ik heb mogen genieten in de prille start van mijn eigen bedrijf. De pilaar vergulden, waarop de Gouden Leeuw in 's-Hertogenbosch staat te pronken. Klik op de foto of op lees meer voor een klein verhaaltje.

Gevellijst Schildering, Beukenhof Bergeijk

Gevellijst Schildering, Beukenhof Bergeijk

Vroeger mocht je niet op de muren tekenen/schilderen, en nu word je er zelfs voor betaald! Op 15 mei 2017 de mooie opdracht bij het oude Hotel Beukenhof in Bergeijk mogen afronden. Wat een eer is het om in je eigen dorp zo'n mooi project te mogen realiseren. Klik op de foto of op lees meer voor een klein verhaaltje.